Не се откажуваат од љубовта: 3 хороскопски знаци кои најмногу се борат за нивната врска
Рак

Ракот не сака и не знае како да дејствува ако не е во врска. Тој го гради своето гнездо и гарантира дека ќе го чува по секоја цена. Тој едноставно не сака да биде сам. Ракот сака да биде сакан и има минимални шанси да го користи глаголот „раскинување“.Претходна страна  Следна страна