Нина Ристовска ја покажа новородената ќерка: Моја Анастасија, се заљубив уште еднаш по прв пат

Нина и Бојко Ристовски станаа родители по втор пат. Двојката вчера на христијанскиот празник Свети Атанасиј, доби ќерка која доби име по светителот Анастасија.

Новопечената мајка истиот ден сподели фотографии од ќеркичката и до објавата напиша:

„Ѕвездата пристигнува последна. Секој јануарски ден те чекав да дојдеш и секогаш тоа беше до утре 31. 01. 2023. Моја Анастасија, сосема на време да се заљубам уште еднаш по прв пат“.

На фотографиите се гордиот тато Борко и бато Душан. 


Фото: Инстаграм - Нина Ристовска/Борко Ристовски

Човек треба да верува во себеси: Николина Ристовска за првите модни креации