Нумеролошки хороскоп за јули: Кој конечно ќе доживее голем финансиски успех

Во јули, енергијата на бројот 6 ќе не осветли со љубов, нежност и емотивност, ветувајќи бодрост, оптимизам и отвореност кон другите

Јули е полн со љубов, нежност и емотивност бидејќи во текот на овој месец ќе владее бројот 6. Ќе бидеме посветли, повесели, полесни и поотворени за комуникација со другите.

Бројот 6 симболизира љубов, просперитет, потомство и проширување. Под негово влијание можеме да ги очекуваме сите позитивни работи, овој месец носи малку среќа!

На глобално ниво се очекува стивнување на одредени тензии или барем знаци за тоа. Искористете го овој месец за да направите промени, бидејќи среќата ќе ве фаворизира во сите потфати. Многу самци можат да запознаат иден партнер и да започнат врска.

Енергијата на бројот 6 поинаку ќе влијае на биоритамските броеви:

Број 1

Месец на промени, очекувајте го неочекуваното. Без ризик нема добивка.

Број 2

Месец кој носи пораст на финансиите. За некои, работните места ќе се подобрат. Среќата е загарантирана преку сите области на финансиите.

Број 3

Месец за расчистување на минатото и прекинување на старите врски, за да бидете подготвени за нови почетоци.

Број 4

Месец на нови почетоци, енергија и ентузијазам. Сè што ќе започнете сега ќе има успех.

Број 5

Месец на промени, некои добри, некои помалку добри, но тркалото на среќата се врти, па можете да очекувате судбоносни промени.

Број 6

Еден месец за иницирање, проширување и заштита на универзумот. За некои тоа носи преселба, нова работа или општ просперитет. Искористете го овој месец.

Број 7

Месец кога сè што беше заклучено сега добива епилог на успешно разрешување. Предизвикувачки месец затоа што ќе се случат судбоносни работи.

Број 8

Месец за движење, комуникација, дружење и нови енергии. Користете го за релаксација и патување.

Број 9

Месец на љубов, страст, можност за веридба или бременост. Некои ќе ја најдат својата сродна душа, а општиот месец е благосостојба и радост.