Одличен ден пред викенд за еден знак: Дневен хороскоп за 24 мај

Овен

Внимателно размислете за нечии зборови. Нема потреба да бирате погрешни улоги или да го провоцирате партнерот на ривалските односи. Некој индиректно ве опоменува да го промените однесувањето. Имате погрешен став за некои пријатели.

Бик

Изнегнувањето на отворен дијалог со блиска личност претставува знак на емотивна слабост. Покажете му дека имате добра волја. Успехот во убедувањето на пријателите за нешто што вие го сакате е неминовен.

Близнаци

Значи вниманието и нежноста делуваат потајно на саканата личност. Кај себе ќе постигнете фантазирање, се е лесно кога имате добра волја. Односите со луѓето бараат промисленост. Ви недостасува малку храброст.

Рак

Важно е да воспоставите подобра контрола над емоциите. Секој вид на претерување внесува додатна конфузија и го нарушува психолошкиот мир. Доколку ви пречи нечие присуство, изгнувајте ја таа личност. 

Лав

Нема причина за лажна скромност во друштво на саканите личности. Покажетее дека умеете да заблескате со потполен сјај во вистински момент. Се наоѓате пред сјајна можност да се запознаете со некој кој ќе ви биде пријател за цел живот.

Девица

Партнерот од вас очекува оригинален настап и одредени заводнички манири. Немојте да ги штедите своите чувства и внимание. Во решавањето на некои дилеми употребете ја вашата интуиција.


Следна страна