Одржан победничкиот прес, Тамара со уште една емотивна порака

Тамара Тодевска утревечер ќе настапи во првата половина на евровизиското финале. Нашата претставничка ја имаше честа да ја отвори победничката прес-конференција по одржаната втора полуфинална вечер.  

- Македонија по шест години е во финалето. Ние сме многу горди. Јас сум многу горда на мојот тим, на мојата земја. Бидете горди и никогаш не ја криете вашата големина. Најдобриот момент е што пораката ја пренесовме на добар начин. Така што мојата работа ја завршив многу добро. И немаше да успеам без мојот тим - изјави Тодевска пред присутните новинари.