Оставаме наш печат на сите преработки: Интервју со Саксакустик

Младите и талентирани виничани, Иво, Иван и Никола, се борат за свое место на македонската музичка сцена. Полни со ентузијазам и желба за успех за Hashtag.mk открија нешто повеќе за себе...

# Кои се Саксакустикс?

Најнапред здраво од нас и поздрав до вашите читатели. Саксакустикс е бенд  кој постои нешто подолго од две години, составен од тројца позитивни и насмеани дечки хаха, Иво Димитров (вокал), Иван Мојсоски (саксофон) и Никола Јангелов (гитара).

Целото интервју прочитајте го ТУКА