Парите доаѓаат за 4 хороскопски знаци! Еве кој ќе се опари до 3 јуни, а кој од зодијакот да игра игри на среќа

БЛИЗНАЦИ

Сезоната на вашиот знак започна, па се чувствувате добро. Паричната заработка зависи исклучиво од вашата иницијатива во наредниот период. Ако добро преговарате, можете да добиете подобро платена работа.

ВАГА

Марс во Лав ви носи излез од финансиска криза. Некој за кој се грижите ќе ви овозможи да заработите големи пари. Тоа не е нешто што ќе биде профитабилно на прв поглед, но може да биде одличен заеднички проект со пријателите.

Знак кој треба да игра и игри на среќа е Бикот.Претходна страна