По 30-ти мај: Голема парична добивка за два хороскопски знаци

СТРЕЛЕЦ

Во прашање може да биде игра на среќа која ќе ги „освежи“ со солидна сума на пари, родените во овој хоропски знак. Ништо нема да загубите доколку изгребете некоја грепка или пак среќните броеви ги искомбинирате во една лото комбинација. Но, некои наместо на овој начин може да дојдат до неочекуван прилив на пари како бонус од работодавецот, заради успешно завршените обврски.

ДЕВИЦА

По 30-ти мај ве очекува неочекуван прилив на пари. Игрите на среќа дефитивно ќе ви донесат добивка која ќе реши голем број од вашите проблеми, а и фиксните парични средства ќе ги добиете навремено. Исто така кон крајот на месецот очекувајте да ви биде вратен стар долг. Едноставно парите за вас ќе доаѓаат од сите страни. Ќе бидете вистински магнет.


Фото: Женски магазин