Попусти до -40% на повеќе од 250 производи: Совршена нега за вашето лице и коса

https://www.dm.mk/dm-asortiman/popusti-lice-i-kosa?fbclid=IwAR3r5j7XxNvdqKT7soLUUcjEjMnJxgWgdOQiHOL1oYJ4B-vh-vr4aSDiS4s

Полека доаѓа времето кога треба нашето внимание повторно да го посветиме на убавината и негата. Сега е правото време да се посветиме на негата на нашето лице и коса, кои секогаш доаѓаат до израз посебно во летниот период. Но има и една друга причина: Дрогериите на dm во период од 1.6 до 14.6.2020 ни подготвија неверојатни попусти и до -40% на повеќе од 250 производи наменети за нега на лице и коса. Ајде да ги искористиме овие попусти и да го набавиме сѐ она што ни е потребно.

Нега на лице

Кога станува збор за негата на лицето, една од работите на која треба да внимаваме е типот на нашата кожа, а според тоа и да ги одбереме правите производи. Дополнително, секогаш треба да внимаваме и на годишното време во кое се наоѓаме. На пример, масните креми за лице со одлични за во зима. Во лето користиме лесни хидратантни текстури кои лесно се впиваат и ја хидрираат кожата во текот на целиот ден. За крај, секако треба да внимаваме да имаме правилна рутина на нега. Прочитајте тука една интересна рутина за нега на лице, која можете да ја примените и да го подобрите тенот.

Нега на коса

Како и кај негата на лицето, така и кај косата, она што треба да го направите е да препознаете каква нега ѝ е потребна на вашата коса, според типот, бојата како и нејзината моментална состојба. Без разлика дали имате фарбана коса, оштетена, руса или темна, со кршливо влакно или без волумен....во понудата на производи од dm ќе ги најдете правите производи кои ви се потребни за темелна и вистинска нега на вашето влакно.

Дел од производите можете да ги погледнете тука.