Слабејте додека лежите: Витка фигура со само 5 минути дневно

Дали верувате дека со помош на крпа можете да изгубите вишок килограми во половината и да ги намалите болките во грбот?

Ако ги прашате Јапонците, можно е! 

Како резултат, ќе добиете потенок струк и подобро држење на телото. Од крпата направете ролна што ќе биде поширока од ширината на грбот, а потоа прицврстете ја со лента. Легнете на подот и ставете ja крпата веднаш под папокот. Стапалата треба да бидат разделени во ширина на рамената, а прстите свиткани така што само палците да се допираат. Ставете ги рацете над главата со дланките свртени кон подот и соберете ги малите прсти на левата и десната рака. Бидете во таква положба пет минути, три пати на ден.


Можеби ќе ве интересира:

Што може да се случи ако вежбате надвор, а воздухот е загаден?