Стил на денот: Бордо боја за секоја комбинација

Бордо бојата е онаа која од година во година си заминува од модната сцена и повторно се враќа. Годинава повторно е дел од светските модни трендови, но повеќе во форма на моден детаљ. За нашиот денешен стил на денот, избравме зимска улична комбинација, на која беретката во бордо боја е во тон со чизмите.