Стил на денот: Бордо јакна и чизми како Џиџи Хадид

Овој петок наш избор е едноставниот и кежуал моден избор на Џиџи Хадид. Црно бела комбинација, надополнета со „oversized“ јакна и чизми во бордо боја.