Стил на денот: Бунда шал како моден додаток за урбан изглед

Црното е секогаш во мода, но деталите кои ги додавате на себе можат да го освежат вашиот изглед. Оваа дама избрала како аксесоар црн бунда шал, додаток кој дефинитвно и дава поубава силуета и урбан изглед.