Стил на денот: Бунда со летни парчиња

Белиот џинс е резервиран за пролетно и за летно време, особено во комбинација со бела блуза. Но, модните инфлуенсери сакаат да ги кршат правилата и пред вас е уште еден фантастичен изглед со парчиња кои на прв поглед изгледаат неспоиви. Осудете се!