Стил на денот: Црно-бела комбинација за доминација

Ако не знаеш што да облечеш, или кои бои да ги искомбинираш, тогаш одлучи се за црно-белата комбинација. Со спој на парчиња од овие две бои никогаш нема да погрешите. Периодов, поради Ковид-19 се носат и заштитни маски, зошто да не биде и таа усогласена со вашиот аутфит.