Стил на денот: Црвено за страствен петок

Црвен костим е перфектен аутифт за крај на работната недела и за страствен изглед. 

Црвени панталони можете да имате за само 1.990 денари од брендот Mango од Fashion group

Црвено сако можете да имате за само 2.990 денари од брендот Mango.