Стил на денот: Цветен „must have“ дезен

Цветниот дезен на облека е ултра модерен, особено во топлите денови.
Фустанчиња, здолништа, кошули или панталони со овој дезен се must have оваа сезона. Гардеробата со цветни мотиви е лесна за комбинација, бидејќи не бара многу додатоци, односно доволна е само по себе.