Стил на денот: Џенифер Анистон покажува како и какви фармерки се носат нa 52 години

Актеркта Џенифер Анистон изгледа фантастично на свои 52 години. 

Иако е во добра форма и фит, таа внимава на начинот на облекување, па се носи во склад со нејзините години и одлично го прави тоа.

Денес стилска инспирација ни е нејзината комбинација во фармерки со форма и должина која е особено прикладна за жени над 40 години, кога претесните фармерки веќе не се во мода, а предимензионалните додадваат килограми, особено во тие години.