Стил на денот: Елена Стефановска во божиќна модна комбинација

Како денешен празничен избор за стил на денот ја имаме комбинацијата на водителката Елена Стефановска.

Станува збор за модерна црно бела комбинација со крзнена бунда и високи чизми.