Стил на денот: Гвинет Патроу во опуштено издание

Актерката Гвинет Патроу важи за секогаш убава и средена дама. Овојпат во екот на пандемија на Ковид-19, се почесто може да ја забележиме во опуштени изданија, надпополнети секогаш со црна заштитна маска.