Стил на денот: Хејли Бибер во совршена летна комбинација

Хејли Бибер во тотално едноставна и заводлива летна комбинација.

Фармерки и црно топче, искомбинирано со тренди сандали, надополнети со кошула и чанта во впечатлива боја.