Стил на денот: Хилари Даф во лежерен комплет

Удобен комплет е нашиот избор на денот.

Комплетот налик тренерки, е едно од најносените парчиња периодов, модерни се еднобојните, „оверсајз“ комплети, а можете да ги комбинирате со патики или лесни чевли. Овие комплети може да изгледат спортски, но доколку си поиграте со комбинирањето може да добијат сосема друг изглед, одлични за различни пригоди.

Еве како актерката го искомбинира комплетот: