Стил на денот: Јакна за скијање што мора да ја имате

Снежните прекривки се тема број еден деновиве. Времето е погодно да посетите некој од нашите змиски скијачки центри, или пак да тркнете на зимски одмор во соседството. Сепак каде и да одите, и без разлика дали скијате или бордате, зимската опрема е неизоставен дел од Вашиот багаж.

За да бидете модерни, да Ви биде топло и да не се грижите дека ќе настинете, тука е јакната на Super Dry.

Интересен дезен со розови детали и крзно, со кои ќе изгледате како вистинска снежна кралица на скијачките терени.

Доколку пак сте тип кој сака потемни бои, Ви ја предлагаме оваа јакна со милитари дезен.