Стил на денот: Јелена Карлеуша ќе ви каже како се носи тигрест дезен

Веќе е зборувано дека таа е стилски секогаш на ниво, со предизпоцизии да шокира со изгледот, но сето тоа како што вели „во служба на сцената“.

Овој пат, српската музичка дива Јелена Карлеуша е нешто поразлична. Кога велиме поразична, мислиме на тоа дека не е полу или целосно гола.

Таа многу вешто ни сервира костим со тигрест дезен. Познато е дека токму ваквиот дезен ако не се комбинира правилно, може да настане модна катастрофа, ама ЈК знае како... Во таканаречен костим! Всушност, целосно е во таквиот дезен и тоа е еден од најдобрите начини да се прикаже ваквата шара.

Погледнете: