Стил на денот: Јелена Карлеуша во едноставно, сепак провокативно издание

Јелена Карлеуша во едноставно, а сепак толку забележливо и провокативно издание.
Фокусот е на едноставниот црн фустан што ја следи и истакнува нејзината фигура на тело, комбиниран со не толку впечатливи високи потпетици.