Стил на денот: Капче, џемпер и бели панталони за недела

Денеска ви предлагаме една едноставна, но ефектна модна комбинација. Капчето е задолжително за овој период од годината, а прави совршена урбана комбинација со долг џемпер и бели панталони или хеланки.