Стил на денот: Комбинација за смела среда

Можеби никогаш не сте помислиле, но кралска виолетова и силно жолтата бојата одат  одлично во комбинација. Црните панталони со висок струк и шлиц кој ги открива потпетиците, а кој ги прослави Викторија Бекам, се полн погодок за речиси секоја прилика.