Стил на денот: Кожена јакна во нежна розова боја и маска со цветови

Едноставно ја обожаваме оваа тренди комбинација. Модата се искачи на едно ново ниво со комбинирањето маски со комбинациите.

Кожена јакна во нежна бебешка боја, убаво фустанче, и маска со огромни розови светови- топ избор за сончева недела.