Стил на денот: Лила Филиповска во едно од најубавите изданија досега

Водителката Лила Филиповска со уште еден одличен моден избор. Станува збор за уникатно кратко и шарено фустанче, кое на половината има ремен.

Нејзината фризура и шминка го надополнуваат целосниот изглед, и ова е дефинитивно едно од нејзините најубави изданија досега.