Стил на денот: Маријана Станојковска во фустан кој треба да го има во сечиј плакар

Водителката Марија Станојковска е една од познатите дами во нашата држава коjа секогаш изгледа одлично. Без разлика дали станува збор за елегантна или секојдневна спортска варијанта, Маријана знае како да ги искомбинира сите детали. Овој пат таа ни е инспирација со својата црна комбинација (црн мини фустан и кожено палто), кои ги разигра со бели патики и интерсни аксесоари.