Стил на денот: Маслинесто зелен костим за тренди изглед

Зелената е боја на природата, а сезонава таа се буди и раззеленува. Во доцна пролет ви предлагаме да се потпрете на маслинесто зелената боја за вашиот изглед.  Костим направен од ленен материјал во маслинесто зелена боја, е одличен и ин сезонава.

Секако и денес, вашиот изглед заокружете го со заштина маска.