Стил на денот: Миа Костова ѝ парира на Жената-мачка

100% тврдиме дека ова е најдоброто издание на Миа Костова.

Инфлуенсерката изненади со едно од последните изданија, во кожа од глава до петици - Миа изгледа како вистинска Жена-мачка.

Кожниот комплет потполно ја истакнува нејзината совршена фигура и изгледа апсолутно доминантно во него.

Инаку комплетот е од колекцијата на македонскиот моден бренд „Бела“.