Стил на денот: Наташа Беквалац во „oversized“ костим во најесенската боја

Српската пејачка Наташа Беквалац знае што е тренд во светот и знае како да експериментира со стилови. За нејзиниот одличен стил е задолжена нејзината сестра Кристина Беквалац, која е моден стилист и дизајнер по професија.

Овојпат како инспирација за совршен есенски стајлинг ја имаме токму неа во „oversized“ костим во најесенската боја. Без разлика за кое парче во ваква боја ќе се одлучите, дефинитивно нема да погрешите.