Стил на денот: Оливија Палермо во топла бела јакна задолжителна за оваа зима

Познатата модна инфлуенсерка Оливија Палермо е наша инспирација за целата зима

Станува збор за нејзината едноставна, топла и удобна јакна во бела боја, која може да ја носите во најразлични модни комбинации.