Стил на денот: Опуштен стил за спортска среда

Понекогаш се' што ни треба е да се чувствуваме удобно во тоа што го носиме. За таквите денови препорачуваме широки, лежерни, удобни тренерки. 
Деновиве е доста топло, така да комбинирајте со обична маица на прерамки и капа.
Секако не заборавајте на заштитната маска.