Стил на денот: Оверсајз блејзер за тренди изглед

Едно од најбараните, но и најпрактични парчиња облека сезонава, е блејзер-сако. Претежно едноставно, дури и без копчиња, но можете да изберете и во боја, шарено, со детали, за какво и да се одлучите нема да погрешите - сè е во мода и сè е дозволено.

Оваа дама се одлучила за оверсајз блејзер во темно кафена боја, искомбинирано со кратки тренди панталони во иста боја, секако изгледот го заокружила со заштитна маска, кои се задолжителни периодов, поради коронавирусот.