Стил на денот: Панталони кои мора да ги имате

Едноставен, а сепак толку впечатлив изглед.
Долги панталони со висок струк, кои слободно паѓаат, особено во бела боја се најактуелни во моментов. Лесно се комбинираат и се погодни за секакви пригоди.