Стил на денот: Пинк Teddy bear јакна за урбан изглед

Новата година бидете поразлични во стилот на облекување, бидете посмели и во тренд. „Оверсајз“ пинк боја на јакна Teddy bear ќе ве стопли во студените денови, но исто така со неа ќе изгледате шик и тренди.