Стил на денот: Во самоизолација со удобни пижами

Со новонастанатата ситуација во државата и светот, кога останувањето дома е најдобриот начин да се заштитите вие и луѓето околу вас и излегувањето од дома, освен по потреба не е препорачливо, како стил на денот ви го нудиме најдобриот и најудобниот аутфит – пижами.
Фешнгруп ви овозможува и онлајн продажба, порачете ги од удобноста на вашиот дом.

Наша препорака се лесни пижами со пролетен дезен.