Стил на денот: Синди Крафорд во сет кошула и маска во боите на виножитото

Трендот за модни комбинации во согласност со заштитна маска го прифатија скоро сите славни личности, а со тоа покажаа и дека треба да се почититуваат дадените препораки.

Така преубавата Синди Крафорд се одлучи за лежерна кошула во боите на виножитото, а ја искомбинира со маска со ист дезен.

View this post on Instagram

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford) on