Стил на денот: Тамара Тодевска во откачено рокерско издание

На Инстаграм профилот на пејачката Тамара Тодевска може да најдете инспирација за секоја пригода - од секси до тотално опуштени комбинации. Овој пат инспирација за нас беше едно од нејзините последни изданија. Како вистинска рокерка Тамара одлично ја износи оваа смела комбинација.

View this post on Instagram

A post shared by Tamara Todevska (@tamaratodevska) on