Стил на денот: Усогласете ја маската со чантата

За крај од работната недела усогласете ја заштитната маска со чантата, нека бидат во иста боја. Девојката на фотографијата одлучила да ги комплетира кратките панталони и блејзерот, исто така и тие се во иста боја.