Стил на денот: Виолетов џемпер за мистична недела

„Оверзсајз“ виолетов џемпер, комбиниран со мини здолниште и чизми до колена. 

Идеална комбинација за мистична недела. Нешто поразлично од секојдневното, аутфит во кој ќе ви биде топло, но исто така во него ќе изгледате и урбано.