Стил на месецот: Јануари во црн безвременски џемпер

Елегантен и безвременски џемпер во црна боја кој може да се вклопи во секоја модна комбинација.

Чини 2994 денари во Super Dry.

*Кликнете на фотографијата за повеќе информации

*Пр објава