Стил на месецот: Јануари во црн безвременски кардиган

Елегантен и безвременски кардиган кој може да се вклопи во секоја модна комбинација.

Чини 2190 денари во Манго.


*Кликнете на фотографијата за повеќе информации


*Пр објава