Стил на месецот: Карирано палто за урбан ноември

За урбан ноември,заблескајте во црно кафена комбинација, ви предлагаме ваквиот аутфит да го заокружите со карирано палто.

Ваквата комбинација би била комплетна и урбана доколку ја искомбинирате со патики.