Стил на месецот: Темноцрвени чизми до колена за тренди љубовен февруари

Ова е месецот обоен со бојата на љубoвта, но и на виното.

Затоа парче кое мора да го имате се прекрасните високи чизми до колена во темноцрвена боја од Манго.

Одлично се вклопуваат во комбинации со фармерки или фустани. Цената е 4490 денари.