Стил на неделата: Инспирација за зимски деловен стил

Дали сте меѓу оние жени кои понекогаш мака мачат со тоа што да облечат за на работа? Иако изгледа како лесна задача, верувајте дека не е. Зимските комбинации не мора нужно да бидат досадни, иако се облекуваме во повеќе слоеви, бидејќи тоа едноставно времето го бара. Меѓутоа, вклучете ја фантазијата и креативноста и на најдобар начин комбинирајте ги топлите со удобни парчиња. 

Секогаш е дозволено парче моден додаток-ремен, огрлица, обетки. Бирајте што си сакате!