УТРЕ НЕРАБОТЕН ДЕН: Ова се сите продолжени викенди до крајот на годинава

Утрешниот ден ќе биде неработен ден за сите граѓани . 

Се празнува Рамазан Бајрам.

Сепак на крајот на месецов не очекува и еден продолжен викенд, а до крајот на годинава ќе имаме вкупно четири, и тоа во јуни, август и октомври.

Следниот неработен ден не очекува на 24 Мај, денот на Светите Крили и Методиј.

По тој, неработен ден имаме на 2 август, кога се слави денот на Републиката.