(ВИДЕО) Лекција за сите домаќинки: Како да исечете баклава на ѕвезди?

Сакате да ја исечете баклавата на ѕвезди, а не знаете како? Одговорот е во ова видео пократко од три минути. Ако ви се допадна идејата, споделете ја со вашите пријателки!